Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازنشر گفتگوی لعیا زنگنه با فریدون جیرانی و بیان خاطرات جالبی از ممیزی‌های تلویزیون درباره مجموعه «در پناه تو» و بازیگران آن پربازدید شده است.

 شبکه آی فیلم چند روزی است برای چندمین بار به سراغ پخش سریال «درپناه تو» به کارگردانی زنده‌یاد حمید لبخنده رفته و هر روز ساعت ۱۹ آن را روی آنتن می‌برد. به همین بهانه بخش‌هایی از خاطرات لعیا زنگنه در گفت‌وگو با فریدون جیرانی را درباره مشکلات تلویزیون با این سریال مرور می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنگنه به فضای پس از دوران جنگ اشاره کرده و از این مسئله صحبت به میان آورده که آن زمان فضا آماده پذیرش سوژه‌ای مثل «در پناه تو» نبوده و برای همین هم بسیار حساسیت‌برانگیز شده. او در این باره توضیح داده: «در فضای بعد از جنگ حساسیت‌ها زیاد بود. چون به هرحال فضا سنگین بود. مردم داغدار بودند و حالشان بد بود. فضا آشفته بود و شاید آمادگی ناگهانی برای مواجهه با یک سریال عاشقانه سه ضعلی را نداشت.»

او بیان کرد: تلویزیون احساس می‌کنم نمی‌توانست از فیلمنامه‌ای تا این حد زیبا بگذرد اما نمی‌توانست خیلی مسائل را بپذیرد. حتی به خوش‌چهره بودن پارسا پیروزفر حساس شده بود. یادم می‌آید سه بار چهار بار پنج بار گریمش را تغییر دادند. تا زیبایی‌اش را بگیرند. به من هم می‌گفتند تو چادر روی سرت است اما رفتارت مثل چادری‌های دیگر نیست.»

ببینید | لحظه دیدار لعیا زنگنه و رامین‌ پرچمی بعد از ۲۸ سال | اولین حضور لعیا زنگنه در اکران مردمی پس از ۲۵ سال

طبق تعریف‌های زنگنه شخصیت پارسا پیروزفر در کل سریال به طور کامل قلع‌وقمع شده حتی نقش پدر پارسا پیروزفر را هم قرار بوده زنده‌یاد داوود رشیدی بازی کند که منتفی شده است. او در این باره گفته: «در ممیزی کار را نابود کردند. صادقانه بگویم که از میان سکانس‌های مربوط به پارسا، ۹۹ درصد حذف شد. اصلا بخش زندگی پارسا کاملا حذف شد. »

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لعیا زنگنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

کارگردان نمایش «پر» از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، رویکرد جشنواره در حذف بخش رقابتی و توجه به اجرای عمومی آثار را اقدامی موثر دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاتر‌های با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود، زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کار‌های دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهر‌های خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجرا‌های عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سکانس جنجالی در مورد شاه در یک سریال ایرانی
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • ماجرای عجیب بار الکتریکی گل ها و زنبور عسل (فیلم)
  • دلیل عجیب و غریب تعطیلی یک تالار در خرم‌آباد
  • ظاهر عجیب و غریب پهپاد نظامی ساخت هند!
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن | علت عجیب تر این اتفاق !
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب